top of page
WIJ ZIJN LA FOURNA!
IMG_9651.jpg

BROOD GEMAAKT DOOR STERKE VROUWEN

 

La Fourna laat je proeven van platbrood en groentebereidingen van over heel de wereld. Maar we zijn méér dan een leuke lunchplek. La Fourna plaatst het talent van vrouwen met migratieachtergrond in de spotlights. Via empowerment, participatie, co-creatie en het delen van kennis en vaardigheden, worden ze sterker en kunnen ze verder groeien. Met hun engagement verleggen en doorbreken ze grenzen, en laten ze jou meegenieten van culturele diversiteit. 

Meer over de sociale doelstelling van La Fourna vind je

- op de website van SAW-B, de vereniging van sociale ondernemingen 

- in deze video van BX1

WAAR

In Tour&Taxis

Je vindt ons in het midden van het Koninklijk Pakhuis, tegenover de infobalie. Een take-away en een ruim binnenterras waar we in de ochtend ook het deeg uitrollen!

in Track, Schaarbeek

Elke vrijdag opent La Fourna een pop-up lunch spot in Track. Track is een nieuwe socio-culturele broedplek in het Brusselse Noordstation. Je kan ons vinden achter de deuren van het oude treinmuseum, boven de trappen. (Vooruitgangsstraat 76, 1030 Schaarbeek)

WANNEER
Tour&Taxis: Maandag>vrijdag: 10u>16u

Track:Vrijdag: 12u>15u

WAT

Gerechten en platbrood volgens recepten van onze baksters. Msemen, manousheh, injera,  .... aangevuld met huisgemaakte soep, hummus, baba ganoush, muhammara, salades, en Marokkaanse thee. Onze kaart verandert regelmatig, check deze pagina!

                   

CONTACTEER ONS

Bij vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

0476 95 11 58

hilde@lafourna.be

bottom of page