WORKSHOP ‘HOW TO MAKE FLATBREAD’​​
​
​
NL
Ontdek de geheimen van MSEMEN, het traditionele Marokkaanse flatbread. Samen met het team van La Fourna ga je aan de slag met het deeg: je kneedt, plooit en vouwt het uit in flinterdunne laagjes. Terwijl de msemens rusten en rijzen, bereiden we heerlijke vegetarische vullingen. We bakken alles af en sluiten af met een proeverij.
​
FR
Ce workshop vous dévoilera les secrets du MSEMEN, le flatbread marocain par excellence. Avec l’équipe de La Fourna, vous allez pétrir, plier et dérouler la pâte pour obtenir des couches ultra fines et transparentes. Pendant que les msemens se reposent et lèvent, nous préparons les garnitures végétariennes. Ensuite les msemens vont sur la plaque de cuisson et nous, on finit la séance avec une dégustation!
​
ENG
Discover the secrets of MSEMEN, the traditional Moroccan flatbread. Together with the team of La Fourna, you’ll work with the dough: kneading, folding, and rolling it into thin layers. While the msemens rest and rise, we’ll prepare delicious vegetarian fillings. We’ll bake everything and finish with a tasting.
​
​
​
WORKSHOP: 3 UUR, € 55 PP, BTW 21% exclusief
-
Marokkaanse muntthee à volonté, huisgemaakte gemberlimonade
-
Proeverij
-
Na afloop krijg je mee:
-
Het deeg dat je zelf maakte
-
Stappenplan en receptuur
-
Homemade spread
-
Tote bag van La Fourna
-
​
​
WORKSHOP: 3 HEURES, € 55 PP, TVA 21% exclue
-
Thé à la menthe à volonté, limonade de gingembre faite maison
-
Dégustation
-
Après le workshop, vous recevez:
-
La pâte que vous avez faite
-
Recette et description, étape par étape
-
Un spread fait maison
-
Tote bag de La Fourna
-
​
​
WORKSHOP: 3 HOURES, € 55 PP, VAT 21% excluded
-
Moroccan mint thee à volonté, homemade ginger lemonade
-
Tasting
-
You go back home with:
-
Selfmade dough
-
Flatbread recipe
-
Selfmade spread
-
Tote bag van La Fourna
-
​​​​
​​​​
If you're interested in participating or would like more information, please email us at info@lafourna.be.
​
​
​
​​​​​​​​​​​
Images by SEPIDEH FARVARDIN
Where? Our workshops will take place in Track, a new socio-cultural ground at Brussels' North Station (Vooruitgangsstraat 76, 1030 Schaarbeek).
​
​
​
​
​
​
​
Image by SEPIDEH FARVARDIN